ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

O Nama

Naša Priča Iskustvo dugo preko 15 godina_

Skymusic™ Production predstavlja vodeću rental kompaniju u Jugoistočnoj Evropi, sa preko 15 godina iskustva i preko 2500 izvedbi velikih, srednjih i malih događaja na godišnjem nivou. Kompanija koja konstatno teži razvoju i postavljanju standarda u oblasti produkcije, inovacijama i tehnološkim rešenjima.

Možemo se pohvaliti najrazličitijim klijentima i projektima, najvećim u ovom delu Evrope, od MAC Music Awards, EXIT festivala, World Expo, Euroligue Final Four, Zdravko Čolić, Robbie Williams. Beogradske filharmonije, Rihanna, X Factor, Ja imam talenat i mnogi drugi.

Svesni ograničenih mogućnosti za organizaciju klasičnih B2B i BTL aktivnosti, odnosno direktne interakcije sa ciljanim tržištem, od nedavno u ponudi imamo inovativna rešenja koja omogućavaju brendovima da ostanu u kontaktu sa svojim korisnicima u ovim specifičnim okolnostima, a ovaj deo se odnosi pre svega na TV i Digitalne formate, video produkciju, transparentne LED ekrane, događaje sa virtuelnom publikom, ART instalacije u zatvorenom i otvorenom prostoru itd.

ON 0-1

Naše VrednostiVizije & Dostignuća_

Kontinuirano negujemo naše ključne vrednosti:

  • Kreativnost
  • Težnju ka inovacijama
  • Posvećenost
  • Pouzdanost
  • Timski rad
  • Bezbednost
Saznajte Više

Naša ekspertiza Više od 15 godina iskustva_

Svaki događaj nosi jedinstvene izazove, koje naši stručnjaci rešavaju na kreativan i inovativan način.

Upoznajte Naš Tim Menadzment, Inovacije, Operacije, Projektovanje i Produkcijski Menadzment, Osvetljenje, Montiranje, Video, Finansije_

Mi smo inovativni, kreativni i iskusni profesionalci koji prilikom timskog rada inspirišu jedni druge.

Posvećeni smo inkluzivnom pristupu i poštovanju ličnosti svakog pojedinca. Smatramo da tim ljudi sa različitim idejama, verovanjima, poreklom i osobinama najbolje odražava savremeno tržište i razume potrebe raznovrsnih klijenata, te na taj način postiže najbolje rezultate. Uspešnoj Skymusic Production priči priključilo se i nekoliko kompanija koje su eksperti u različitim oblastima: Stage Pro, Energetica, Stage Audio Works i Sky Video Labs.

Saznajte Više

Logistika & Magacini Vozni park kojim se ponosimo_

Automobili, putnički i teretni kombiji, veliki i mali kamioni, šleperi, viljuškari, zglobne platforme.

Karijera & Edukacija Priključite se našem timu_

Ukoliko želite da postanete deo našeg uspešnog rastućeg tima, kontaktirajte nas!