ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Manifestacije i Muzički Događaji

Najnovije tehnologije, vrhunska lighting, video, audio, rigging, automation i staging oprema su, uz kreativni pristup i dvadesetpetogodišnje iskustvo, ono što čini Skymusic Production regionalnim liderom u organizaciji i produkciji live evenata. Bez obzira na veličinu i kompleksnost koncerta, festivala, DJ eventa, gejming turnira ili privatne proslave, naši timovi uspešno balansiraju sve zahteve klijenata – od budžeta, preko prilagođavanja specifičnom prostoru održavanja, do želje za autentičnim video, audio i scenskim efektima. Impozantni arsenal opreme i veliki broj stručnjaka omogućava nam da na različim lokacijama u regionu, istovremeno realizujemo i po nekoliko velikih live događaja koji zahtevaju vrhunska scenska, zvučna i vizuelna rešenja.

Koncerti i turnejeSaznajte Više_
FestivaliSaznajte Više_
DJ događajiSaznajte Više_
Modni događajiSaznajte Više_
Gaming događajiSaznajte Više_
Venčanja i proslaveSaznajte Više_

Više od 80 koncerata godišnje u najvećim regionalnim arenama, koncerti svetskih zvezda poput Iron Maiden, Enrique Iglesias, J Lo, Roby Williams, Prodigy kao i najpopularnijih regionalnih izvođača poput Zdravka Čolića i Bajage, samo su deo bogatog Skymusic Production portfolija.

Kao organizatori i producenti više hiljada live music događaja tokom protekle dve i po decenije, savršeno razumemo potrebe bendova, bukera i menadžera, i prilagođavamo se tehničkim i kreativnim zahtevima i prostoru održavanja, u cilju skladnog funkcionisanja svih elemenata. Naši iskusni stage tehničari, roadies, backliners i skillfull production manageri pobrinuće se za sve: od koordinacije stage hands-a do inovativnih visokotehnoloških rešenja koja zahtevaju produkcije na stadionima.

Velika količina vrhunske opreme i značajan broj timova omogućava nam da istovremeno na nekoliko različitih lokacija u regionu realizujemo nekoliko main stage produkcija.