ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Sportski i Veliki Događaji

Skymusic Production stručni timovi imaju dugogodišnje iskustvo u organiziciji velikih događaja, koji zbog svoje kompleksnosti podrazumevaju spajanje i koordinaciju više segmenata u pripremi, organizaciji i realizaciji, kaoi povezivanje timova u okviru produkcije i realizacije.

Korišćenje najnovijih tehnologija uz strogo poštovanje bezbednosnih standarda, čine da estetika i funkcionalnost događaja koje realizujemo kao i bezbednost učesnika, budu na najvišem nivou. Naš arsenal vrhunske opreme ispunjava sve zahteve velikih javnih događaja kada je reč o energetici, distribuciji signala, led ekranima velikih dimenzija, audio sistemima velikog formata.

U portfoliju kompanije ističu se najveća svetska i evropska sportska takmičenja, proslava nove godine na trgovima gradova širom regiona, posete najviših svetskih zvaničnika, aeromitinzi.

Javni događajiSaznajte Više_
Sportski događajiSaznajte Više_
Veliki događajiSaznajte Više_

Vrhunska tehnologija, izvanredna kreativna i inovativna rešenja, striktno pridržavanje bezbednosnih standarda, kao i ekspertiza najvećih stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom, čine Skymusic Production najpouzdanijim partnerom u organizaciji velikih javnih događaja. Najsavremenija oprema omogućava našim timovima da obezbede adekvatno praćenje manifestcije svakom posetiocu, besprekornom distribucijom zvuka i slike na velikim javnim površinama. U našem bogatom portfoliju isiču se tehničke realizacije zahtevnih i kompleksnih projekata kao što su posete najviših svetskih zvaničnika, otvaranja velikih infrastrukturnih projekata, aeromitinzi.