ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Korporativni Događaji

Skymusic Production ima dvoipodecenijsko iskustvo u organizaciji korporativnih evenata, sajmova i prezentacija za klijente kao što su Huawei, Siemens, Banca Intesa, Sheraton, Coca Cola, Porsche, Audi, Volkswagen, a poslednjih 7 godina učestvuje i u realizaciji World Expo-a. Posedujemo in house kreativne i tehničke timove - od dizajnera i arhitekata do light design, video, audio timova i scenografa. Vršimo usluge snimanja i fotografisanja događaja, izradu korporativnog filma i aftermovie-ja, uz marketinšku, PR i digital podršku. U našoj ponudi je i Belexpo centar, jedan od najekskluzivnijih prostora za organizaciju evenata u Beogradu. Bogatstvo ekspertize uz najnovije tehnologije, omogućava nam da vam isporučimo najkreativnija i najpraktičnija rešenja, kreirana u potpunosti prema vašim zahtevima i u skladu sa vašim korporativnim standardima i budžetom.

Kreativne ideje zahtevaju kreativnu i inovativnu realizaciju! Sky Productions je idealan partner za agencije koje ne pristaju na „second best“ opcije, već žele potpuno ostvarenje svoje vizije i koncepta.

Do sada smo sarađivali sa brojnim kreativnim agencijama, među kojima su New Moment, Kreativa New Formula, New Media Team, Levant, Idea Plus, Media Impact i mnoge druge. Naši in house timovi - od dizajnera i arhitekata do video, audio, light design timova i scenografa, preko PR i digital profesionalaca, pružaju vrhunsku uslugu, i brzo i efikasno isporučuju rešenja kreirana prema vašoj zamisli.

Sky Productions ekipa u potpunosti razume vaša „outside the box“ razmišljanja, i u skladu sa njima pruža vam autentična, originalna rešenja. Za događaje koji zahtevaju moderan prostor, u našoj ponudi je ekskluzivni Belexpo centar, a u paket usluga možemo uvrstiti i snimanje i fotografisanje eventa, kao i kreiranje aftermovie-ja.