ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Sportski i Veliki Događaji

Skymusic Production stručni timovi imaju dugogodišnje iskustvo u organiziciji velikih događaja, koji zbog svoje kompleksnosti podrazumevaju spajanje i koordinaciju više segmenata u pripremi, organizaciji i realizaciji, kaoi povezivanje timova u okviru produkcije i realizacije.

Korišćenje najnovijih tehnologija uz strogo poštovanje bezbednosnih standarda, čine da estetika i funkcionalnost događaja koje realizujemo kao i bezbednost učesnika, budu na najvišem nivou. Naš arsenal vrhunske opreme ispunjava sve zahteve velikih javnih događaja kada je reč o energetici, distribuciji signala, led ekranima velikih dimenzija, audio sistemima velikog formata.

U portfoliju kompanije ističu se najveća svetska i evropska sportska takmičenja, proslava nove godine na trgovima gradova širom regiona, posete najviših svetskih zvaničnika, aeromitinzi.

Javni događajiSaznajte Više_
Sportski događajiSaznajte Više_
Veliki događajiSaznajte Više_

Vrhunska tehnologija koja je sinonim za Skymusic Production, neizostavni je uslov za produkciju svih velikih sportskih događaja. Uz stabilne distributivne sisteme, led ekrane najnovije generacije, mobilne platforme i tribine za zahtevne sportske manifestacije, naši timovi vrše adaptaciju svakog prostora u sportsku arenu. Skymusic Production poseduje nekoliko reportažnih kola i ekipu iskusnih stručnjaka koja se dugi niz godina bavi prenosom sportskih i drugih manifestacija. Naša zavidna reputacija kada je reč o sportskim manifestacijama i turnirima bazira se na bogatom portfoliju u kome se ističu tehnička realizacija košarkaškog turnira Final Four, evropskog prvenstva u atletici, vaterpolu, kao i mnoga druga prestižna sportska takmičenja.