ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Korporativni Događaji

Skymusic Production ima dvoipodecenijsko iskustvo u organizaciji korporativnih evenata, sajmova i prezentacija za klijente kao što su Huawei, Siemens, Banca Intesa, Sheraton, Coca Cola, Porsche, Audi, Volkswagen, a poslednjih 7 godina učestvuje i u realizaciji World Expo-a. Posedujemo in house kreativne i tehničke timove - od dizajnera i arhitekata do light design, video, audio timova i scenografa. Vršimo usluge snimanja i fotografisanja događaja, izradu korporativnog filma i aftermovie-ja, uz marketinšku, PR i digital podršku. U našoj ponudi je i Belexpo centar, jedan od najekskluzivnijih prostora za organizaciju evenata u Beogradu. Bogatstvo ekspertize uz najnovije tehnologije, omogućava nam da vam isporučimo najkreativnija i najpraktičnija rešenja, kreirana u potpunosti prema vašim zahtevima i u skladu sa vašim korporativnim standardima i budžetom.

Bilo da planirate manju ili veću proslavu ili okupljenje, Skymusic Production kreativna i inovativna video, audio, svetlosna, scenografska i ostala rešenja omogućiće opuštenu interakciju između gostiju i kvalitetnu i funkcionalnu razmenu ideja. U našem portfoliju ističu se korporativne proslave za klijente poput Coca Cola, Huawei, Seimens...

Svaki detalj biće potpuno prilagođen vašoj zamisli i budžetu, bilo da želite manju, klasičnu proslavu, ili kompleksniji događaj poput koncerta Gorana Bregovića koji smo realizovali povodom 55 godina kompanije Plantaže 13. Jul. Pružamo full service uslugu, što podrazumeva in house kreativne i tehničke timove, koji brzo i efikasno realizuju vaše vizije.

U našoj ponudi je i ekskluzivni event prostor, Belexpo centar, idealan za korporativne događaje, kao i kompletna usluga snimanja i fotografisanja događaja, izrada korporativnog filma, marketinška, PR i digital promocija.