ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Sportski i Veliki Događaji

Skymusic Production stručni timovi imaju dugogodišnje iskustvo u organiziciji velikih događaja, koji zbog svoje kompleksnosti podrazumevaju spajanje i koordinaciju više segmenata u pripremi, organizaciji i realizaciji, kaoi povezivanje timova u okviru produkcije i realizacije.

Korišćenje najnovijih tehnologija uz strogo poštovanje bezbednosnih standarda, čine da estetika i funkcionalnost događaja koje realizujemo kao i bezbednost učesnika, budu na najvišem nivou. Naš arsenal vrhunske opreme ispunjava sve zahteve velikih javnih događaja kada je reč o energetici, distribuciji signala, led ekranima velikih dimenzija, audio sistemima velikog formata.

U portfoliju kompanije ističu se najveća svetska i evropska sportska takmičenja, proslava nove godine na trgovima gradova širom regiona, posete najviših svetskih zvaničnika, aeromitinzi.

Javni događajiSaznajte Više_
Sportski događajiSaznajte Više_
Veliki događajiSaznajte Više_

Impozantan broj javnih događaja i skupova širom regiona ističe se u bogatom Skymusic Production portfoliju, poput dočeka Nove godine na trgovima, brojnih gradskih festivala i manifestacija, kao i dočeka sportista sa velikih svetskih takmičenja. Osim tehničke i kreativne postavke, naši timovi specijalizovani su i za komunikaciju sa nadležnim gradskim i javnim službama koje izdaju neophodne dozvole, na svim lokacijama širom regiona. Poštovanje najviših sigurnosnih standarda uz širok spektar savremene opreme, energetike, distribucije signala, LED ekrana i zvučnih sistema velikog opsega, omogućava nesmetano i bezbedno funkcionisanje javnih događaja u našoj produkciji.