ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Usluge

Audio

Audio

Zvučni sistemi su tehnička kategorija u kojoj kompromisi nisu opcija!

 

Bilo da se radi o manjem prostoru, sportskoj hali ili velikom open air koncertu, naš posvećeni i iskusni tim sistem inženjera svakom poslu pristupa sa visokim standardima kvaliteta i težnjom ka perfekciji. Skymusic Production poseduje najsavremenije audio sisteme svih veličina i formata, pa svakom projektu pristupa individualno ne ostavljajući prostor za kompromis. Naši sistem inzenjeri u proračun dinamičke i frekventne pokrivenosti svakog prostora u obzir uzimaju apsolutno sve relevantne parametre, poput akustike okruzenja, brzine vetra, vlažnosti vazduha.

 

Kulminaciju našeg audio asortimana predstavlja Meyer LEO, jedan od najboljih i najpouzdanijih sistema ozvučenja na svetu, koji je posebno osmišljen i okrenut ka maksimalnom ugođaju publike. Dizajniran je tako da kristalno čisto i transparentno predstavi sve instrumente – bas, saksofon, bubnjeve, gitare ali i glas, bez preklapanja i međusobne kolizije, kao i da bude višenamenski i pogodan za potpuno različite muzičke žanrove - od klasične muzike, preko žestokog roka, sve do EDM i elektronske muzike.

 

U našoj ponudi je i jedan od najsavremenijih zvučnih sistema današnjice - EAW Anya, koji svojim tehnološki naprednim rešenjima prkosi dosadašnjim standardima i ograničenjima konvencionalnih Line Array zvučnih sistema. Pored ovog superiornog sistema, koji se od 2016. godine koristi na najvećim koncertima svetskih i domaćih izvođača, festivalima i javnim manifestacijama, posedujemo i najveći fond u regionu popularnih Line Array systema Meyer Sound MILO, kao i značajnu količinu manjih sistema najrazličitijih namena i proizvođaca poput L'acoustics, d&B,Turbosound itd. Iza kvalitetnog zvučnog sistema na svakom događaju koji produciramo, podrazumeva se adekvatan set prateće opreme poput digitalnih audio mixera, procesora, mikrofona, wireless In-ear monitora, stage monitora, koji su sastavni deo naše audio uluge, gde svaki decibel zna svoje mesto.

Saznajte Više

Zatvori

Audio

LED Ekrani

LED Ekrani

Širok spektar LED ekrana i veliki raspon multimedijalnih uređaja pruža našim klijentima neograničene mogućnosti kreativne reprodukcije video materijala.

 

Tim Skymusic Production eksperata poseduje najmoderniju LED tehnologiju, kojom kreira video ekrane neograničenih dimenzija i oblika. Na taj način ispunjavamo svaki zahtev klijenata, bilo da se radi o spektakuralnoj prezentaciji novog proizvoda unutar kompanije ili koncertima i festivalima koji zahtevaju ogrmone površine ekrana u najrazličitijim pozicijama.

 

Skymusic Production tim vam stoji na raspolaganju da zajedno definišemo i dizajniramo LED ekrane koji će se savršeno uklopiti u vaš događaj!

Saznajte Više

Zatvori

LED Ekrani

Rasveta

Rasveta

Skymusic Production rasveta poseduje jedinstvene karakteristike i kombinacije bez kompromisa u preformansama i realizaciji.

 

Naš tim nudi najnapredinija rešenja na tržištu i ima bogato iskustvo u radu sa najkompleksnijim svetskim produkcijama. Višegodišnjim radom na najzahtevnijim regionalnim projektima, razvili smo veštine koje nesebično delimo sa klijentima. Izrađujemo jedinstvena i kreativna rešenja za svaki event, vodeči računa da format i efekat budu u skladu sa svim aspektima događaja i potrebama klijenata.

 

Fokusiranost naših light dizajnera prilikom dizjana i razrade projekta na svaki detalj - od inteziteta i topline svetla otvorenog ili zatvorenog prostora, do kvaliteta slike posmatrane kroz objektiv kamere – ima za cilj da publici obezbedi vrhunski doživljaj igre boja i geometrije.

Saznajte Više

Zatvori

Rasveta

Binska Rešenja

Binska Rešenja

Osnova svakog događaja jeste čvrsta i puzdana pozornica koju prate pouzdane platforme i konstrukcije bilo da se radi o jednostavnoj ravnoj pozorišnoj bine ili kompleksnoj pozornici u više nivoa sa elementima scenske mehanike. Skymusic Production u saradnji sa svojim partnerima StagePro poseduje najveću površinu raznih binskih rešenja pogodnih za različite upotrebe po kojima je moguće igrati, skakati, gurati opremu ili scenografiju, voziti automobile i imati razne druge aktivnosti neophodne za event.

 

Pored standardnih koncertnih bina za male i velike muzičke događaje i festivale, Skymusic Production nudi više vrsta pločastih biksnih površina različite namene koje mogu poslužiti za adaptaciju studijskog prstora, platformu za prezentaciju prozivoda i vozila, ali i kao podrška infrastrukture za snimanja, TV prenose i mnoge druge prilike gde su neohodne bine i platforme.

 

Naše modularne konstrukcije koje se lako montiraju daju neverovatne mogućnosti za kreativnost a ujedno imaju i veliku nosivost, stabilnost i bezbedne su na različitim terenima. Veliki spektar površina i podesivih visina daje nam mogućnost da odgovorimo na sve potrebe turneja i karavana, koji se uvek susreću sa različitim konfiguracijama terena. Naši sitemi u takvim situacijama sa lakoćom savadavaju sve izazove.

 

Produkcijski i dizajnerski tim uvek stoji klijentu na raspolaganju da zajedno sa njim radi na dizajnu i uklapanju naših binskih rešenja u cilju što boljeg iskorišćavanja raspoloživog prostora, vodeći računa o potrebama događaja i klijenata.

Saznajte Više

Zatvori

Binska Rešenja

Video Mapiranje i Projekcija

Video Mapiranje i Projekcija

Skymusic Production stručnjaci za video mapiranje i projekcije pretvararaju svaki objekat, poput zgrada, zidova, vozila, scenskih elemenata, u povrsinu za projekciju video sadržaja. Uz kombinaciju više softwera i moćnih projektora visoke rezolucije, svaki dvodimenzionalni ili trodimenzionalni objekat se prostorno mapira, a digitalni mediji se potom apliciraju na površine objekta, “umotavajući” ga slikom u okviru njegovih dimenzija. Projektovani video može se kombinovati sa zvukom ili pokretati putem zvuka, stvarajući time imerzivni narativ .

 

Naš tim je sa svojom opremom učestovao u realizaciji nekih od najizazovnijih regionalnih projekata video mapiranja zgrada, idustrijskih objetata, koncertnih bina i scenografskih elemenata. Radeći na razvoju rešenja za mapiranje i kreiranju video sadržaja, postižemo to da svaka površina “oživi” i prenese poruku, bilo da se radi o umetničkom izrazu ili prezentovanju brenda, ostavljajući publiku bez daha.

Saznajte Više

Zatvori

Video Mapiranje i Projekcija

Snimanje i Emitovanje (Reportažna Kola)

Snimanje i Emitovanje (Reportažna Kola)

Skymusic Production reportažna kola opremljena su tako da mogu pokriti širok spektar emisija uživo, od raznih sportskih utakmica i događaja, do festivala i konferencija i ceremonija dodele nagrada. Emitovanje putem satelita ili prenos putem web streaminga, snimanja ili reprodukcije, nadgledanje ili realizacija sa našom visoko obučenom kreativnom i tehničkom ekipom nudimo najbolje produkcijsko rešenje i podršku, a sve vaše želje pretvaramo u LIVE produkcijsku stvarnost.

 

Camere: 10 x HD/SD-SDI
Vozilo: Dužine do 9.5m, Rigid, bez ekstenzija
Napajanje: 380/415 Volt, 63 Amp 5 pin, middle size truck
PRODUKCIJA HD/SD-SDI Vision Mixer EHOLAB overture MD2 2, up to 24input, AUX selection, 1.5M/E, P/P For M/E - keyer (linear, luminence, chroma key) - digital effect 2D, DVE - Super source
VISION HD-SDI cameras: Hitachi Z-HD 6000 HDR up to 8 + Super slow motion SK-HD1500 on fiber, HD lenses: various NEW lenses Fujinon (from 4.7x to 77x)
Video Matrix/Router FOR-A HD/SD-SDI NEW: up to 84x84 and 12x12 AES Audio Matrix/Router: analog and digital, AES/analog, AES up to 96x96
VTR/SLO-MO REPLAYS - Blackmagic SSD recorder, EVS XT3 8ch (open source), various inputs, Elements (decklink card) ingest, recorder, playout 4ch
ZVUK Audio Mixer: Studer 960 - Up to 24 mic/line, 8 AUX OUT, 4 BUS OUT - 2 stereo OUT - Compessor/limiter, processor, effect processor, multi channel meter bridge (analog, AES) - Zvučnici Genelec 8030 - RTS ZEUS communication 32x32, intercom system, variable microphone system Sennheiser, Rode

Saznajte Više

Zatvori

Snimanje i Emitovanje (Reportažna Kola)

Krovne Konstrukcije i Kačenja

Krovne Konstrukcije i Kačenja

Bez kompromisa u domenu bezbednosti, naše krovne konstrukcije i rigging rešenja pomeraju granice kreativnosti, vodeći računa o svakom detalju. Skymusic Production sa svojim holandskim partnerima EUROTRUSS nudi širok spektar velikih i malih aluminijumskih krovnih sistema vrhunskog kvaliteta i velike nosivosti, poštujući najviše svetske standarde bezbednosti.

 

Naši kovni sistemi imponzatnih dimenzija i modernog dizajna našli su se na svim velikim manifestacijama gde su bili potrbni pouzdani partneri za realizaciju kompleksnih domaćih i stranih produkcija. Bilo da se radi o natkrivanju košarkaškog terena za potrebe Final Four Eurolegue krovnim sistemom dimenzije 35m x 20m, ili da se radi o imponzatnoj bini za produkciju koncerta Robie Williamsa, naš tim je tu da napravi proračune i vodi računa o svakoj tački kačenja, statici krovnih konstrukcija, vremenskim uslovima svake pojedinačne lokacije, vrsti terena, potrebama produkcijske logistike, radnim prostorima u okvioru krovne konstrukcije i svakom detalju.

 

Skymusic Production rigging oprema i tim su najpouzdaniji pranter u regionu,i predstavljaju prvi odabir svake gostujuće svteske produckije. Veliki broj lančanih motora različite noivosti i bogat izbor kompletne prateće rigging opreme poput gurtni sa čeličnim sajlama, Reutlinger podešavajućim kukama i sajlama i čeličnih sajli, ispunjava i najzhtevnije produkcijiske izazove.

Saznajte Više

Zatvori

Krovne Konstrukcije i Kačenja

DJ Oprema

DJ Oprema

Elektronska i DJ scena u poslednjih dvadeset godina beleži ubrzani rast popularnosti. Taj trend istovremeno prati i tehnološki razvoj DJ opreme koju eminentni predstavnici ovog muzičkog pravca koriste za svoje nastupe.

 

Skymusic Production u svojoj raznovrsnoj ponudi ima širok spektar DJ opreme poslednje generacije brendova poput Pioneer-a (CDJ-2000 Nexus 2 I DJM900 Nexus2), Allen & Heath (XOne:96, XOne:92, XOne:22 ), Rane Seventy-Two, Play Diferently MODEL1, veoma popularne i tražene Technics gramofone poput Technics SL-1210 MK7 modela, cevne kompresore A klase (AVALON VT-737), kao i veliki izbor drugih popularnih brendova gramofona, plejera, mikseta, procesora, efekata, midi kontrolera, i ostalu prateću opremu.

Saznajte Više

Zatvori

DJ Oprema

Modularni Skelni Sistemi

Modularni Skelni Sistemi

Skymusic Production poslednjih nekoliko godina značajno je investirao u modularne skelne sisteme popularnih brendova AFIX i Layher koji svojim “all around” sistemom povezivanja daju širok spektar mogućnosti prilikom izgradnje bina, pozorišnih scena, velikih tornjeva za scenografiju, konstrukcija za LED ekrane i sound sisteme, kao i platformi i tribina za smeštaj velikog broja posetilaca. Naši skelni sistemi izrađeni su od najkvalitetnijeg čelika, čime osiguravaju veliku nosivost i bezbednost u svakom formatu, osiguravajući uz to i atraktivni izgled. Više hiljada kvadratnih metara platformi i binskih sistema daje nam mogućnost da velike arene i otovrene prostore transformišemo iz nepristupačnih i jednostavnih prostora u kvalitetne VIP zone, na kojima je lako postaviti svu prateću infrastrukturu, poštujući ujedno statičke i bezbednosne standarde. Naše platfrome velikih nosivosti se često koriste za postavku automobila i drugih teških elemenata na sajmovima ili manifestacijema na kojima je potrebno izdignuti ih iznad standardnih visina. Kada su sportske i velike javne manifestacije u pitanju, naši sistemi modularnih tribina mogu da smeste više hiljada posetilaca, a moguće je montirati ih na najrazličitijim površinama i terenima. Tim arhitekata i dizajnera uvek vam stoji na raspolaganju kako biste na što bolji i kvalitetniji način uklopili i iskoristili sve mogućnosti modularnih skelnih sistema iz naše ponude.

Saznajte Više

Zatvori

Modularni Skelni Sistemi

Scenografija

Scenografija

U cilju što kvalitetnije realizacije scenografskih rešenja koja će osigurati da svaki dizajn bude besprekorano urađen, Skymusic Production blisko sarađuje sa klijentima na odabiru pravih materijala i odgovorajućih tehnika. Skymusic Production ima tim stručnjaka, pravih majstora svog zanata, bilo da je reč o scenskim umetnicima, vajarima, stolarima ili tapetarima, koji imaju višegodišnje iskustvo u radu sa najzahtevnijim TV i filmskim produkcijama, ali i na događajima poput promotivnih turneja poznatih brendova i koncertima popularnih regionalnih izvođača. Iskustvo i stručnost tima u svakoj senografskoj disciplini znači da u svakoj fazi - od planiranja, izgradnje do završetka projekta - klijent može biti siguran da će Skymusic Production voditi računa o svakom detalju i kvalitetu finalnog proizvoda.

 

Naša radionica je tu ne samo da izradi bilo koji vid scenografije koji je potreban za vaš projekat, već poseduje i kapacitete uz pomoć kojih svaki detalj u realizaciji i postavci može blagovremeno da se testira, postavi i unapred isplanira.

Saznajte Više

Zatvori

Scenografija

Dizajn i Projektovanje

Dizajn i Projektovanje

Skymusic Production tim svaki projekat sagledava i realizije kroz sve segmente: od projektovanja i dizajniranja, preko logistike i postavke, do sklanjanja opreme. Saradnja sa timom dizajnera, projekt menadžera, producenata, kao i sa menadžerima produkcije, tehničkim direktorima i logističkim servisima, omogućava nam da svaki projekat dizajniramo i projektujemo na najadekvatniji način. Takvim pristupom obezbeđujemo visokokvalitetan događaj, uz vođenje računa o vremenu za realizaiju, budžetu, kao i o potrebama adaptacije pojedinih prostora u kojima se planira realizacija događaja.

 

Dugogodišnje iskustvo naših timova u realizaciji projekata i događaja, ubedljivo je naša najveća prednost kada je reč o izvodljivosti ideja i vremenu potrebnom za realizaciju. Njihovo znanje i mogućnost da predvide svaki segment realizacije događaja ne ostavlja prostora za improvizaciju, te profesionalnim pristupom podiže kvalitet realizacije i optimizuje budžetet. Skymusic Production tim nudi usluge tehničkog dizajna i inženjeringa, projekni menadžemnent, tehničko upravljanje projektom, tehničku podršku na lokaijci, i sve što je neophodno da ideja bude uspešno realizovana.

Saznajte Više

Zatvori

Dizajn i Projektovanje

Video

Video

Skymusic Production tim stoji vam na raspolaganju za kreiranje video postavke i sadržaja, poštujući potrebe klijenta i koristeći moderne tehnologije, sisteme emitovanja i reprodukcije video materijala.

 

U saradnji sa partnerima Sky Video LAB nudimo širok spektar video rešenja i produkcije za sve vrste događaja, bilo da se radi o live video sastancima sa velikim brojem učenika, ili o prenosu krupnih kadrova izvođača na iMag ekranima, video editovanju i produkciji viskog kvaliteta.

 

Od jednostavnih video projekcija, preko 3D video mappinga velikih formata, do kompleksnih postavki i dizajna LED ekrana, LCD monitora na konferencijama, mi smo tu da vam pružimo punu podršku.

Saznajte Više

Zatvori

Video

Energetika i Agregati

Energetika i Agregati

Pouzdano i bezbedno snabdevanje energijom kao temelj svake produkcije!

 

Jedan od najosteljivijih segmentata svake produkcije i realizacije događaja jeste stabilno i bezbedno snabdevanje električnom energijom, bez obzira na to da li se radi o preuzimanju električne energije sa postojeće infrastrukture, ili je u pitanju napajanje sa alternativnih izvora poput agregata.

 

Skymuisc Production sa svojim parnterom Energetiks lider je na tržištu u domenu privremenih elektro instalacija za menifestcije. Posedujemo razvodne ormane od 400Amp pa sve do razvodnih kutija od 16amp, kao i veliku količinu kablova za distribuciju električne energije svih preseka i dužina, pokrivajući opseg od 400amp Powerlock kablova do 16amp SUKO kablova za mikrorazvod, za sve potrebe produkcije i infrastrukture na događajima. Pored napajanja bine i produkcije, Skymusic Production i Energetiks nude usluge privremenih elektro instalacija i napajanja prateće infrastrukture na manifestacijama poput šankova, ulaza, bekstejdža, foodlanda, ambijentalne rasvete i svega ostalog što čini jednu manifestaciju kompletanom.

 

Kreativna i napredna produkcija događaja podrazumeva atraktivne i teško dostupne lokacije na kojima se realizuju događaji, gde organizator neretko nema mogućnost za priključenje na elektro mrežu, ili dostupna eletro mreža nije adekvatna za sve potrebe produkcije. Skymusic Production i Energetiks za ove situacije imaju flotu tihih Dizel Agregata kapaciteta od 50kVa do 500 kVa, koji mogu da zadovolje sve potrebe kljenata. Naši tihi agregati pogodni su kako za muzičke događaje tako i za snimanje filmova, serija, video spotova i svih drugih aktivnosti iz domena produkcije gde je potrebno mobilno napajanje bez mnogo buke.

 

Prepustite našem timu profesionalaca koji imaju preko 20 godina iskustva brigu o bezbedom i pouzdanom snabdevanju električnom energijom na vašoj manifestaciji.

Saznajte Više

Zatvori

Energetika i Agregati

Projektni Menadžment

Projektni Menadžment

Potpuna podrška klijentima u svim aspektima projekta kroz uslugu projeknog menadžemnta pokazuje našu posvećenost uspešnoj realizaciji vaših projekata. Skymusic Production vam za svaki projekat može obezbediti projektni tim koji će raditi zajedno sa vama i brinuti o uspehu projekta bilo da se radi o koncertu, festivalu, konferenciji, javnoj manifestaciji ili sajamskoj izložbi. Naš tim je tu da obuhvati sve segmente projekta, uključujući fazu planiranja, izrade budžeta, menadžmenta troškova, koordinacije svihi učeniska, kao i rešavanje potrebnih dozvola, odabir i zakup prostora, izradu plana i angažovanja obezbeđenja. Vršimo i organizaciju ugostiteljtva i keteringa, vodimo brigu o izvođačima ili učesnicima, logistici i transportu opreme i organizacionog tima, kao i svih učesnika u drugim segmentima.

 

Event i producentska industrija se svakodnevno menja i naš tim prati sve trendove, bilo da se oni odnose na poslednja tehnička rešenja u produkciji, programskom segmentu, propisima i regulativama, ili u primerima dobre prakse i formule dobrog uspeha u realizaciji izazovnih I inovativnih projekata. Skymuisc Production poseduje kadrove sa velikim iskustvom rada na projektima širom sveta, koji svoje svakodnevno napredovanje u veštinama unose u svaki novi projekat osiguravajući njegov uspeh.

Saznajte Više

Zatvori

Projektni Menadžment

Pirotehnika i Specijalni Efekti

Pirotehnika i Specijalni Efekti

Dugogodišnje iskustvo naših menadžera produkcije i Stage menadžera u realizaciji najrazličitijih događaja na kojima se koriste pirotehnička sredstva i specijalni efekti, dovelo je do formiranja posebnog tima kojem je ovaj segment produkcije specijalost. Najčešči izazovi su usklađivanje pirotehničkih zahteva izvođača i produkcija sa zakonskim regulativama koje se razlikuju od države do države u regionu, ali i briga o pristupačnosti pirotehničkih sretstava i njihove karakteristike, koje moraju da se ukope sa zahtevima. To je segment najvišeg stepena rizika pri realizaciji, pa je bezbednost i praćenje strogih procedura ono na šta naš tim usmerava najviše pažnje. Kao organizatori i produkcijski relizatori brojnih manifestacija, imamo ogrmono iskustva sa svim formatima pirotehničkih sredstava i specijalnih efektata. Bilo da je reč o velikim vatrometima na javnim površinama, specijalizovaim binskim i sceniskim efektima ili hladnim pirotehničkim sredstvima za unutrašnju upotrebu, mi smo tu da uradimo sve proračune, bezbednosne procene, procedure i realizaciju, kako bi svi učesnici događaja uživali bez rizika.

Saznajte Više

Zatvori

Pirotehnika i Specijalni Efekti

Snimanje I Emitovanje

Snimanje I Emitovanje

Ne dozvolite da vam prostor ograniči vidljivost i dostupnost sadržaja

 

Proširite domet vašeg događaja deljenjem sadržaja širem krugu publike. Pomoću modernih servera, web kamera i vrhunskih emitera, snimite i uploadujte vredan sadržaj vašeg sastanka ili prezentacije. Uz pomoć savremene tehnologije oju poseduje Skymusic Production, sadržaj možete podeliti putem live prenosa ili da ga postaviti na server gde će biti dustupan na bilo kojoj platformi ili uređaju.

 

Emitujte vašu prezentaciju u realnom vremenu i prenesite sdržaj do onih koji nisu u mogućnosti da prisustvuju, dok ujedno pravite vrednu video i audio biblioteku svojih sastanaka i prezentacija, koje uvek možete ponovo da pogledate bilo kada i bilo gde. Sinhronizujte izlaganje sa prezentaciojom i sadržajem koji želite da predstavite, bilo da se radi o slikama ili video materijalima, a sve to možete da podelite putem interneta.

 

Naš tim vam je na raspolaganju za konferencije, online sastanke, prezentacije i okupljanja svih veličina i formata: bilo da se radi o velikoj međunarodnoj konferenciji koja mora biti emitovana uživo putem interenta sa sinhronizovaim simultanim prevođenjem na više jezika, snimljena i dostupna za gledanje širom plante na zahtev, bilo da je u pitanju hitan sastanak tima koji je zbog radnih obaveza na različim meridijanima i u različitim vremenskim zonama.

Saznajte Više

Zatvori

Snimanje I Emitovanje

Video Produkcija

Video Produkcija

Korišćenje najnovije tehnologije za stvaranje celokupne produkcije promotivnog sadržaja sa bilo koje lokacije otvorenog ili zatvorenog tipa.

 

U ponudi se nalaze:

Usluge video snimanja u HD, 4K i 8K rezoluciji

Usluge post-produkcije i montaže video materijala u HD, 4K i 8K rezoluciji

Organizacija snimanja događaja u sistemu, LIVE prenos i streaming događaja

Studijsko snimanje

Renta video opreme (kamere, RED kamere, DJI 4K dronovi, rasveta, audio oprema, reportažna kola)

Saznajte Više

Zatvori

Video Produkcija

Studijsko Audio Snimanje

Studijsko Audio Snimanje

U kompleksu Skymusic studija nudimo kompletnu uslugu snimanja, miksanja, surround miksanja, masteringa, filmske i video postprodukcije po najvišim svetskim standardima. U srcu sistema se nalazi vrhunska SSL C200HD konzola, MAC PRO sa ProTools HD sistemom za snimanje i preslušavanje na prvoklasnim Genelec 1234A monitorima, kreiranim da prevaziđu očekivanja i najzahtevnijih audio sladokusaca.

 

Veliki izbor mikrofona (legendarni Telefunken ELA 251) i dodatne analogne opreme poput predpojacala, ekvilajzera i efekt procesora dodatno će doprineti konačnoj zvučnoj slici vašeg snimka.

 

Na raspolaganju vam stoji i velik broj profesionalaca, producenata, tonaca i aranžera, koji će vam pomoći da dođete do željenih rezultata.

Saznajte Više

Zatvori

Studijsko Audio Snimanje

Scenska Mehanika

Scenska Mehanika

Koncerte, festivale, moderne pozorišne predstave pa čak i moćne korporativne prezentacije, danas je teško zamisliti bez specijanih scenskih efekata. Jednostavan pokret kulise ali I kompleksno isprogramirana automatizacija kretanja rasvete, LED ekrana ili izvođača kombinovanjem više različitih specijalizovanih kinetičkih sistema, zahteva znanje i posvećenost u kojoj sinergija bezbednosti i apstraktnosti daje vrhunski razultat. Naše višegodišnje iskustvo u radu sa velikim muzičkim zvezdama, putujućim pozorištima i pozorišnim predstavama na vodi, na ledu, sa velikim kreativnim i produkcijskim zahvatima, potvrda je fokusiranosti našeg tima na detalje i savršeni rezultat. Skymusic Production ima timove posvećene tome da svaku kreativnu ideju inovativnim rešenjima prenose u realnost.

Saznajte Više

Zatvori

Scenska Mehanika

Sajamska Rešenja

Sajamska Rešenja

Višegodišnje iskustvo u izradi štandova za velike kompanije u cilju prezentacije na najvećim evropskim i svetskim sajmovima poput Messe Frankfurt, Messe Minhen, Berlin, London, Barselona, Xiamen Kina, EXPO Astana Kazakstan, omogućava nam da svakom klijentu ponudimo najbolja i najsavremenija tehnička rešenja, uz maksimalnu dvadesetčetvoročasovnu podršku tokom trajanja sajmova.

 

Skymusic Production nudi integrisanu opremu i usluge, uključujući moderne modularne sajamske konstrukcije poput BeMatrix sistema, audio, video, kao i osvetljenje, LED tehnologiju, scenografiju, kačenja i sve ostalo što je neophodno za sajmove i izložbe.

 

Naš servis u domenu sajamskih rešena počinje od faze planiranja, CAD Projektovanja, 3D vizualizacije, preko integracije modernih tehnologija za vašu prezentaciju, modularnih rasklopivih elemenata pogodnih za višenamensku upotrebu, do izgradnje na sajmovima i izložbama. Naša oprema i sistemi pogodni su za izradu projekata koji se lako uklapaju u različite sajamske hale i prostore, zadržavajući originalni koncept i dizajn prezentacije kompanija, čak i na više različitih sajmova tokom godine. Logistika i kreativna rešenja daju nam mogućnost da klijetima pružimo adekvatnu uslugu i isti rezultat na svakom sajmu.

 

Pored koncepta, dizajna, implementacije novih tehnologija i izrade štandvoa, Skymusic Production tim pruža uslugu namenske izrade audio i video materijala, kao i specijalnih svetlosnih efekata i programa koji na impresivan način predstavljaju vašu kompaniju na prestižnim svetskim izložbama i sajmovima.

Saznajte Više

Zatvori

Sajamska Rešenja

Prilagođavanje Prostora

Prilagođavanje Prostora

Skymusic Production u potpunosti razume potrebe projekata i manifestacija da kroz pripremu i prilagođavanje prostora povećaju efekat događaja, implementirajući scenske elemente, produkciju i infrastrukturu za realizaciju manifestacije. Naš tim ima veliko iskustvo rada u najrazličitijim prostorima koji često nisu namenjeni za realizaciju manifestacija. U takvim situacijama, u prvi plan dolazi iskustvo i ekspertiza naših stručnjaka, koji zanju kako da adekvatno pripreme i adaptiraju prostor tako da menifestacija bude realizovana na visokom nivou, uz poštovanje bezbednosnih standarda kao i svih potreba učenika i posetilaca.

 

Prostori poput velikih arena i stadiona prilikom realizacije velikih kocerata i manifestadija zahtevaju upotrebu velike količine nosećih konstrukcija ali i opreme za kačenje velikih težina. To podrazumeva projektovanje i instalaciju po najvišim bezbednosnim standardima. Skymusic Production tim vam nudi privremena ili permanentna rešenja koja obuhvataju projektovanje, inženjering i instalaciju najrazličitijih konstrukcija i opreme za kačenja. Višedecenijsko iskustvo, veliki tim ali i konstantno ulaganje u opremu, stavlja nas na listu kompanija kojima se veruje.

Saznajte Više

Zatvori

Prilagođavanje Prostora

Menadžment Prostora

Menadžment Prostora

Menadžement prostora u kojem se manifetacija održava je najvažniji segment organizacije i realizacije događaja. Osim pripreme i adaptacije prostora, naš tim menadžera ima veliko iskustvo u adaptaciji i organizaciji svih infrastrukturnih potreba: od kontrole ulaza, obezbeđenja i publike do konsaltinga u domenu bezbednosti. Specifičnosti svakog prostora zahtevaju profesionalnu analizu i planiranje prilikom prirpeme i realizacije. Naši manedžeri blisko sarađuju sa različitim sektorima u vezi sa svim neophodnim procesima, bilo da se radi o tehničkim crtežima, 3D modelima prostora ili logistici. Na taj način pružamo “ključ u ruke”, rešenjima koja obuhvataju kompletnu logištičku, tehničku i stručnu podršku prilikom organizacije i menadžemnta prostora za manifestacije. Dugogodišnje bogato iskustvo omogućava nam da sve infrestrukturne, bezbednosne i logističke izazove rešimo na adekvatan način, vodeći računa o finansijskim aspektima svakog pojedinačnog događaja, što je jedna od osnovnih prednosti koje naši kljenti cene kod nas. Kao organizatorima i producentima najvećih regionalnih festivala poput Exita, Beer Festa, Sea Dance-a i mnogih drugih, velike manifestacije su nam specijalnost. Stoga predstavljamo najbolji izbor za klijente čiji događaji na otvorenom treba da ugoste više desetina hiljada posetilaca.

Saznajte Više

Zatvori

Menadžment Prostora

Najam Prostora i Savetovanje

Najam Prostora i Savetovanje

Odabir adekvatne lokacije za manifestaciju je prvi korak u organizaciji događaja, i ujedno jedan od najvećih izazova. Naši iskusni Project i Production menadžeri pomoći će vam u odabiru odgovarajuće lokacije, vodeći računa o tome da usklade vaše potrebe sa ciljem mnifestacije, logistikom, bezbednosću učesnika i posetilaca kao i sa budžetom.

 

Asistiramo u izviđanju lokacija koje ste sami odabrali za vašu manifestaciju i pomažemo u odabiru najbolje, ali i ukoliko nemate ideju i predloge, naši stručnjaci će vam pomoći da pronađete najadekvatninju opciju.

 

Nudimo i uslugu kompletnog konsaltinga u okviru funkcionalnog uređenja prostora, koji će uzimati u obzir potrebame publike, učesnika, sve bezbednosne aspekte kao i logističike potrebe produkcije i organizatora.

 

U našoj ponudi je i Bel Expo centar, višenamenski prostor sa mogućnošću prilagođavanja vašim potrebama, bilo da se radi o manjoj manifestaciji za 100 ljudi, velikoj gala večeri za 700 ili koncertu od 5.000 posetilaca, uz kompletnu podršku i savetovanje tokom celog procesa organizacije.

Saznajte Više

Zatvori

Najam Prostora i Savetovanje

Logistika

Logistika

Kako isporučiti opremu i personal u pravo vreme na pravo mesto

 

Bilo da se prevozi osoblje i oprema, skladišti ili organizuje putovanje, posebna pažnja mora se posvetiti logistici. Što je veći projekat ili veća udaljenost do mesta održavanja događaja - pažljivo planiranje, rezervisanje i upravljanje rukovanjem materijalom, prevozom, letovima i hotelima zahteva visok stepen profesionalsnosti i znanja. Neophodan korak je i organizovanje utovara, istovara i skladištenja materijala na licu mesta.

 

Ne postoji zamena za iskustvo

 

Znanje efikasnog pakovanja, upravljanja i isporuke opreme uz optimizaciju vremena i troškova, potiče iz višegodišnjeg iskustva. Skymusic Production započinje planiranje logistike na početku svakog projekta: definišemo proizvodna rešenja koja donose besprekornu realizaciju, istovremeno vodeći računa o svim potencijalnim logističkim izazovima. Rezultat su smanjeni rizici, blagovremena i isplativa isporuka i uspešni događaji.

Saznajte Više

Zatvori

Logistika

Binska Oprema

Binska Oprema

Svaki bend ili izvođač ima svoj jedinstveni zvuk. Stoga svaki instrument, ali i ostali elementi binske opreme, doprinose tom jedinstvenom zvuku koji izvođač prilagođava sopstvenom senzibilitetu.

 

Skymusic Production nudi veliki izbor profesionalne binske opreme za koncerte i festivale, od najpoznatijih svetskih brendova do manjih, ali viskokovalitetnih. Nudimo vrhunsku binsku opremu za sve vrste događaja - od koncerata do turneja i velikih muzičkih festivala. Prilikom odabira opreme za vaš događaj fokusiramo se na fleksibilnost i prilagodljivost, kako bi naše usluge u svakom trenutnku odgovorile na sve potrebe organizacije vašeg događaja.

Saznajte Više

Zatvori

Binska Oprema

CAD Projektovanje

CAD Projektovanje

Kreirate jasan plan projekta preciznim tehničkim crtežima

 

Uspešna realizacija projekta počinje od detaljnog i kvalitetnog planiranja svakog elementa produkcije. Precizni tehnički crteži su neizbežan segment u pravljenju plana, budžeta i u realizaciji svake produkcije. Prostori i lokacije sadrže niz specifičnsti koje u realizaciji mogu stvoriti mnoge izazove. To se može prevazići jedino ako znate da li se vaš plan produkcije uklapa visinom, širinom, orijentacijom i gabaritima u zadatom prostoru, po vašoj zamisli. Profesionalnim CAD projektovanjem Skymusic Production arithetonski tim podržava svaki vaš projekat, i tu je da od vaše ideje i skice napravi profesionalni tehnički crtež koji će osigurati potpuno uspešnu realizaciju.

Saznajte Više

Zatvori

CAD Projektovanje

Namenska Izrada Scenih Elemenata

Namenska Izrada Scenih Elemenata

Skymusic Production ima tim posvećen integraciji dizajnerske vizije, koji vodi računa o funkcionalnosti i praktičnosti svakog rešenja, kao i o najsitnijimm detaljima kada je namenska izrada scensih elemenata u pitanju. Višegodišnje iskustvo naših majstora doprinosi da scenski elementi savršeno prate potrebe vizuelnog efekta za koji se izrađuju, poštujući uz to sva pravila i regulative za bezebednu implementaciju na sceni ili unutar prostora u kojem se organizuje događaj. Skymusic Production ima bogat fond elegatno izvedenih scenografskih rekvizita i elemenata uz tehnički napredni inžinjering, kako na projektima brojnih klijenata, tako i na internim projektima na kojima uvek težimo da pomerimo granice kvaliteta.

 

Naš tim dobro poznaje industriju i potrebu klijenata da koriste specifične scenske elemente na svojim turnejama. Zato smo tu da svoje iskustvo i znanje implementiramo u svaki projekat, podžući nivo funkcionalnosti, praktičnosti i dugotrajnosti namenski izrađenih scenskih elemenata. Dobro poznavanje nosećih konstrukcija igra veliku ulogu u našem radu, jer nam omogućava da na najbolji način kombinujemo estetiku, efekte i bezbednost prilikom inženjeringa i izrade elemanata.

Saznajte Više

Zatvori

Namenska Izrada Scenih Elemenata

Digitalni Bilbordi I Displeji

Digitalni Bilbordi I Displeji

Skymuisc Production digitalni bilbordi i ekrani vam daju mogućnost da brzo obavestite goste ili učesnike konferencije o bitnim infromacijama u realnom vremenu, na posebno dizajniramim, brendiranim i formatiranim informativnim displejima. Naša tehnologija omogućava da istovremeno emitujete jedisntvenu poruku na svim displejima širom prostora, ali i da na svakom displeju emitujete posebnu poruku.

 

Pružite prisutnima infrmaciju koju mogu da iskoriste za dalje planiranje svojih aktivnosti u okviru vašeg događaja ili prostora, bilo da se radi o rasporedu predavanja, izmenjenom vremenu nasutpa govornika, rasporedu letenja, interaktivnim porukama sa društvenih mreža, ili važnim obaveštenjima. Naši displeji su poslednja reč tehnike, i zamenjuju zastarele i spore metode obaveštvanja na događajima, čime postavljaju nove standarde u brzoj komunikacji.

 

Pojačajte vidljivost i uticaj vašeg brendinga ili promocije na događajima i u javnim prostorima, putem specijano dizajniranih i unapred pripremljenih digitalnih billborda koji omogućavaju da svaka reklama i poruka oživi kroz pokret, animaciju i zvučne efekte. Naši digitalni bilbordi i displeji pružaju mogućnost emitovanja različitih fromata grafike, tekstova, video i audio materijala, kao i 3D animacija i prezentacija.

Saznajte Više

Zatvori

Digitalni Bilbordi I Displeji

Montaža

Montaža

Iskusni Skymuisc Production video inženjeri nude usluge montaže za video sadržaje svih vrsta i formata. Znanje i veštine koje su članovi našeg tima sticali višegodišnjim radom, uz filmski pristup, posvećenost i najnovije digitalne tehnologije, čine da svaki snimljeni video materijal dostigne vrhunski kvalitet. Dobra montaža, postprodukcija i kolor korekcija stvaraju moćan promotivni materijal prilagođen vašim potrebama i zahtevima. Rad Skymuisc Production tima na ovom polju izdvaja se po brzim i dinamičnim tranzicijama, veštom odabiru kadrova i oslanjanju na najnovije trendove u montaži.

 

Saznajte Više

Zatvori

Montaža

Filmska Rasveta i Pribor

Filmska Rasveta i Pribor

Godine iskustva u filmskoj i televizijskoj produkciji čine da Skymusic Production savršeno razume značaj dobro opremljene ekipe na trenu, bilo da se radi o priboru, alatima, materijalima ili rasveti i stalcima. Snimanja na veoma udaljenim i nepristupačnim lokacijama isključuju mogućnost nakadnog nabavljanja bilo kojeg dela opreme koji niste poneli sa sobom. To dalje dovodi do odlaganja i produžetka boravka na terenu, što nikome ne ide u prilog. Zato su naše dobro opremenljene ekipe tu da asistiraju i dopune vaše zalihe: od Gaffo trake, vezica raznih dimenzija, preko alata pa do potrošnog materijala. Naš široki spektar stalaka i rasvete daće vam slobodu prilikom snimanja, bilo da ste u studiju ili na otvorenom gde atmosferski uticaji često u kratkom roku mogu da promene ambijent i otežaju posao direkotrima fotografije i snimateljima.

Saznajte Više

Zatvori

Filmska Rasveta i Pribor

Interaktivne tehnologije

Interaktivne tehnologije

Dovedite interakciju vaše publike na potpuno novi nivo.

 

Ukoliko želite da implementirate interkativne tehnologije na vaš događaj, Skymusic Production stručni tim je prava adresa za savet, smernice i realizaciju. Kombinovanje produkcijskih i event tehnologija u jedno posebno iskustvo je naša specijalnost, bilo da želite interaktivnu prateću projekciju ili animaciju, pomeranje scene ili sedišta, pokretnu rasvetu ili varirajući nivo zvuka koji prati tok i dinamiku prezentacije, ili pak tražite nešto potpuno neviđeno i drugačije. Naš tim tehničara, kreatora sadržaja i prezentra brine o tome da sve što vidite i čujete kroz prostor i prezentaciju bude u savršenom skladu sa ekranima i prostornim elemetima kojima ste okruženi, kako bismo publiku sproveli sa druge strane maglovite linije koja deli fantaziju od realnosti.

Saznajte Više

Zatvori

Interaktivne tehnologije

Mega Šatori

Mega Šatori

Flekibilnost u odabiru lokacija kao i veličine svakog prostora za organizovanje najraznovrsnijih događaja, leži u kostrukcijama i mega-šatroskim rešenjima koje Skymusic Production sa svojim partnerima ima na raspolaganju. Čvrste aluminijumske konstrukcije i širok spektar belih i providnih cerada sa visokim stepenom UV zaštite i visokim bezbednosnim standardima otpornosti na sve atmosferske uslove, izdvaja našu ponudu od standardnih šatorskih rešenja u regionu. Česti izazovi kod šatorskih rešenja jesu unutrašnje visine konstrukcija koje značajno umanjuju mogućnost kreativnosti za adaptaciju prostora, tehničku produkciju ali i estetska uređenja prostora. Naše mega-šatorske konstrukcije daju mogućnost za mnogo veću kreativnost kada je reč o iskorišćavanju i funkcionalnosti unutašnjeg prostora.

Saznajte Više

Zatvori

Mega Šatori

Obezbeđivanje Dozvola

Obezbeđivanje Dozvola

Držite vaš projekat u planiranim rokovima blagovremenim dobijanjem svih nephodnih dozvola

 

Dugogodišna dobra i efikasna komunikacija Skymusic Production tima sa gradskim službama, državnim i lokalnim upravama i admistracijama, prilikom realizacija raznovrsnih događaja iz našeg portfolija, omogućava nam da blagovremeno i na pravi način obezbedimo sve potrebne dozvole, kako bi bile ispunjene neophodne procedure za vaš projekat. Naš tim ima bogato iskustvo, bilo da se radi o dozvoli za zauzeće javne površine, priključenje na elektro mrežu, uslugama službi čistoće ili vodovoda, koordinaciji i komunikaciji sa bezbednosnim službama poput hitne pomoći, vatrogasne službe i policije, ili su u pitanju dozvole za pristup teretnih vozila u restriktivne zone i sl.

Saznajte Više

Zatvori

Obezbeđivanje Dozvola

Fotografske i Snimateljske Usluge

Fotografske i Snimateljske Usluge

U skladu sa potrebama savremenog tržišta i organizatora događaja, Skymusic Production značajno je razvio usluge fotografisanja i snimanja manifestacija. Bilo da se radi o foto/ video materijalu koji se koristi za promociju događaja putem društvenih mreža ili o izradi foto i video izveštaja sa manifetacija, naš tim profesionalnih fotografa i snimatelja je tu da vodi računa o tome da se prenese pravi utisak sa događaja ili manifestacije. Sve je više je organizatora koji žele da prikažu proces izgradnje i realizaicje svojih projekata, kao i interesantnih situacija iza scene. Naš tim kreativaca dokumentije svaki zanimljiv detalj koji kasnije može da pretvori u timelaps video ili aftermovie. Na taj način dodatno se pojačava iskustvo posetiocima i učesnicima, dok se ujedno kvalitet realizacije događaja ili manifestacije podiže na viši nivo.

Saznajte Više

Zatvori

Fotografske i Snimateljske Usluge

5.1 Mix

5.1 Mix

Za surround miks i postprodukciju u kompleksu Skymusic Studija zadužen je naš novougrađeni Genelec 5.1 sistem za preslušavanje/monitoring. On nam omogućava da kreiramo besprekorni zvuk koji će se verno preneti na TV uredjaje, u bioskopske dvorane, muzeje ili bilo koji drugi vid audio/video prezentacije u skladu sa vašim potrebama. Naši tonci do sada su imali prilike da rade I iskažu se u gotovo svim oblastima koje zahtevaju ovaj vid produkcije, od dokumetarnih i igranih filmova, preko TV emisija i reklama, do koncertnih izdanja brojnih muzičkih zvezda.

Saznajte Više

Zatvori

5.1 Mix

3D Vizualizacija

3D Vizualizacija

Najbolji način da isplanirate svaki detalj vašeg događaja i sagledate sve njegove aspekte je 3D vizualizacija i prezentacija, koju vam omogućava tim naših arhitekata i Light dizajnera. 3D vizualizacija pruža mogućnost opservacije svih elemenata produkcije iz različitih uglova u virtualnom okruženju prostora u kojem se realizije događaj, sagledavajući na taj način pokret rasvete, scenske mehanike, efekat video produkcije i LED ekrana. Time se otvara prostor da se na vreme interveniše, unapredi i isplanira svaki detalj događaja ili projekta, pre nego sto se pređe u realizaciju. Ova usluga omogućava našim klijentima da unaprede kreativnost u planiranju i realizaicji događaja, kao i izradi projekta, imajući konstantu tehničku podršku i podršku našeg tima.

Saznajte Više

Zatvori

3D Vizualizacija

Ne možete da pronađete ono što tražite?

Pogledajte šta možemo zajedno. Recite nam nešto o svom projektu.

Kontakt