ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Korporativni Događaji

Skymusic Production ima dvoipodecenijsko iskustvo u organizaciji korporativnih evenata, sajmova i prezentacija za klijente kao što su Huawei, Siemens, Banca Intesa, Sheraton, Coca Cola, Porsche, Audi, Volkswagen, a poslednjih 7 godina učestvuje i u realizaciji World Expo-a. Posedujemo in house kreativne i tehničke timove - od dizajnera i arhitekata do light design, video, audio timova i scenografa. Vršimo usluge snimanja i fotografisanja događaja, izradu korporativnog filma i aftermovie-ja, uz marketinšku, PR i digital podršku. U našoj ponudi je i Belexpo centar, jedan od najekskluzivnijih prostora za organizaciju evenata u Beogradu. Bogatstvo ekspertize uz najnovije tehnologije, omogućava nam da vam isporučimo najkreativnija i najpraktičnija rešenja, kreirana u potpunosti prema vašim zahtevima i u skladu sa vašim korporativnim standardima i budžetom.

Sky Productions visokokvalitetna rešenja koja podrazumevaju upotrebu najnovijih tehnologija, idealni su izbor za sve vrste auto-moto događaja, bilo da su u pitanju promocije u autosalonima ili na otvorenom, uporedno testiranje različitih modela, prezentacije na sajmovima.

U našoj ponudi je i ekskluzivni prostor za organizovanje prezentacije, hala Belexpo, a naši in house timovi pružaju kompletnu uslugu na jednom mestu, ispunjavajući i najviše kreativne i tehničke zahteve. Mnogi najveći svestki automobilski brendovi prepoznali su naš kvalitet, a u portfoliju kompanije stiču se prezentacija Volkswagenovog Tuarega, promocija Audi Q8 u Podgorici itd.