ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Vesti

Najveća evropska tech konferencija ponovo u Beogradu pred 10 hiljada posetilaca Zakoračite u svet blokčejna, metaversa, gejminga, veštačke intelifencije i kriptovaluta

Lokacija Štark Arena

Datum održavanja 12. May, 2023 - 14. May, 2023

Nakon spektakularnog debija u Dubaiju pred više od 12 hiljada učesnika, najveći tehnološki događaj u Evropi i šire, a srpski brend - Tomorrow Konferencija -  zakazuje  događaj udruženim snagama sa Skymusic Entertainment kompanijom za preko 10 hiljada ljubitelja blokčejna i veštačke inteligencije od 12. do 14. maja 2023. godine u Štark Areni. 

Tomorrow konferencija, najveći tehnološki događaj u Evropi, održala je svoje revolucionarno debitantsko izdanje u Dubaiju. Više od 2.000 posetilaca i 10.000 onlajn gledalaca iz celog sveta uživalo je u izvanrednom konferencijskom programu, sa umrežavanjem, VIP večerama i zabavama, od 8. do 10. februara 2023. u Dubai Festival City-u. Konferencija je ugostila preko 80 međunarodno priznatih lidera iz industrije koji su na binama sa najmodernijom produkcijom  pričali o najnovijim trendovima iz disruptivnih tehnologija kao što su razvoj blokčejna, upotreba NFT-a, budućnost Metaverse-a i Web3, veštačka inteligencija (AI) i još mnogo toga.

Ovako je to izgledalo u Beogradu u maju 2022:
https://www.youtube.com/watch?v=kbdlrPNTcu0

Datum objavljivanja 27. February, 2023


Slične vesti Saznajte više_