ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Vesti

Za Belgrade Music Week nezapamćeno interesovanje Dostupna ograničena količina ulaznica

Lokacija Ušće

Datum objavljivanja 02. June, 2023

Nakon što su karte za Belgrade Music Week festival puštene u prodaju, interesovanje za sva tri dana je planulo neverovatnom brzinom. 
 
Za samo 10 dana, koliko je prošlo od kada je saopšteno da se po promo cenama mogu kupiti karte, u potpunosti su rasprodati kapaciteti ulaznica VIP paketa, FAN PIT paketa i FAN PIT zone za 23. i 25. jun, odnosno VIP pojedinačne ulaznice za prvo i drugo festivalsko veče. Dostupne su regular ulaznice za sva tri festivalske večeri, a veoma ograničen broj ulaznica može se naći za FAN PIT zonu za drugo veče i VIP ulaznice za poslednji dan festivala.
 
Za najpoznatiji festival popularne i urbane muzike u regionu, koji će se u organizaciji Skymusic-a održati od 23. do 25. juna na beogradskom Ušću, vlada nezapamćemo interesovanje i već sada se traži karta više, pa se iz tog razloga apeluje na fanove da svoje mesto obezbede na vreme.
 
Kako je najavljeno, publiku očekuje više od 30 izvođača, apsolutnih predvodnika novog lica muzičke industrije, među kojima su i Rasta, Devito, Voyage, Nucci, Crni Cerak, Corona & Rimski, Teodora, Breskvica, Henny, Popov, Amna, Mahrina i mnogi drugi.
 
Osim nezaboravnih nastupa, Skymusic obećava i savremenu produkciju, besprekoran zvuk i najnaprednije scenske efekte koji diktiraju stadarde live industrije, koji će nesumnjivo doprineti uzbudljivom i neponovljivom iskustvu.
 
Ulaznice su i dalje dostupne po PROMO cenama, sa 40 odsto popusta, putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.

Slične vesti Saznajte više_