ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Vesti

Skymusic i ove godine na festivalu „Pesma Evrovizije 2023“ Postavljeni novi standardi na polju tehničke i kreativne produkcije

Lokacija Beograd

Datum održavanja 01. March, 2023 - 04. March, 2023

Dok još sumiramo utiske sa tek završene Pesme za Evroviziju, pravo je vreme da se osvrnemo na još jednu uspešnu saradnju Radio Televizije Srbije i Skymusic Production na jednom od najvećih muzičkih događaja u zemlji i regionu.

I ove godine Pesma za Evroviziju, popularnije PZE 23, dominirala je i postavljala nove standarde televizijske produkcije. Naša kuća, Skymusic production, svojom opremom, kreativnim rešenjima i timom profesionalaca, zajedno sa kolegama iz RTS – a kreirala je izuzetan televizijski spektakl koji može da ide rame uz rame sa najboljim evropskim produkcijam ovog formata.  Imajući u vidu da se Pesma za Evroviziju snima i realizuje u studijskim uslovima koji su tehnički i prostorno ograničeni, Skymusic i RTS je i ovog puta nadmašio granice televizijskog prostora.

Skymusic je bio angažovan za idejno rešenje bine na kojoj je dominirao LED ekran sa preko 550 metara kvadratnih i koja je lako mogla da se prilagodi svakom pojedinačnom nastupu 32 izvođača.  Oko 300 rasvetnih tela najnovije generacije, uz maestralno vodjenje renomiranog dizajnera svetla Maxime Roche -a iz Francuske, činili su da svetlosni efekti u potpunosti prate muzičku liniju i estetiku ovog Festivala. Programiranjem svetla i kreiranju video sadržaja za svaki nastup, gledaoci su bili u prilici da, pored pesma, uživaju u jedinstvenom vizuelnom doživljaju. Skymusic se još jednom istakao kao neprikosnoven partner u realizaciji najvećih događaja u zemlji. 

Pobedniku želimo visok plasman u Liverpulu, a Skymusic i Radio televizija Srbije već rade na kreiranju nove bine za sledeći PZE u želji da konstantno budemo u korak sa  evropskim i svetskim standardima. 

Datum objavljivanja 15. March, 2023


Slične vesti Saznajte više_