ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Vesti

Skymusic na izboru pesme za Evroviziju Novi standardi u domenu kreativne i tehničke produkcije

Lokacija Beograd

Datum objavljivanja 05. March, 2022

Srbija je ovih dana u znaku evrovizijske euforije, a Ana Đurić Konstrakta predstavljaće nas u Areni “Pala Olimpico” u Torinu na Evrosongu 2022.

“Skymusic production” tim pomerio je granice i dao veliki doprinos u produkcijskom i kreativnom izgledu ovogodišnjeg takmičenja u Srbiji. Zaduženi za izgled bine, scenografiju, vizuelni identitet, rasvetu i video animacije na sceni, učinili su da kompletan stage bude transformisan i različit za svakog izvođača, prilagođen za svaku numeru. Programiranjem video sadržaja i svetla, produkcijski tim uspeo je da u par sati gledaoce provede kroz prostor i vreme, a sve sa istog mesta, televizijskog studija.

Za realizaciju Pesme za Evroviziju 2022, iskorisćeno je ukupno oko 550m2 led ekrana i to 100m2 podnih ekrana i oko 120m2 transprantnih ekrana,  300 uređaja rasvete, a od toga 240 roto glava.

Za razliku od velikih arena, u studiju postoje  brojna ograničenja koja su prevaziđena inovativnošću i profesionalizmom.  Skymusic produkcija  najveća je u regionu i sa RTS-om je često partner na najvažnijim projektima, što govori u prilog tome da je još jedan od projekata na kojima sarađujemo poneo mnoštvo pozitivnih kritika, o kojima priča ceo region.

Slične vesti Saznajte više_