ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Vesti

Jelena Rozga u Štark Areni priredila spektakularan šou Koncert kakav prestonica ne pamti!

Lokacija Štark Arena

Datum održavanja 07. April, 2023

Beogradski koncert u okviru turneje “Minut srca mog” u organizaciji Skymusic-a, Rozga je pretvorila u gotovo tročasovno putovanje kroz nezaboravne hitove tokom 27 godina duge karijere


Na nivou najvećih svetskih muzičkih zvezda, Jelena Rozga je „održala lekciju“ pred prepunom Arenom, dokazavši da je svaki deo njenog performansa doveden do savršenstva – od neverovatnih vokalnih mogućnosti, benda koji ju je u takt pratio tokom nastupa, besprekorne scenografije i specijalnih efekata, do uigranih plesača i najsavremenije audio-vizuelne produkcije koju potpisuje Skymusic.

Koncert, koji je rasprodat čak dva meseca unapred i za koji se tražila ulaznica više, napravio je pravu pometnju u životu prestonice, budući da su se već od ranih poslepodnevnih časova reke ljudi slivale ka beogradskoj Štark Areni. Prava eksplozija desila se već sa prvim tonovima, koji su, praćeni ovacijama i dugotrajnim i gromoglasnim aplauzom, označili početak do sada neviđenog koncertnog spektakla koji je otvoren pesmom „Ne tiče me se“, i već tada bilo je jasno da će Rozgina neverovatna energija i iskrena emocija u kombinaciji sa izvanrednim vokalom, osvojiti srca publike u Areni.

Suvereno vladajući scenom i ne prepuštajući ni najmanji detalj slučaju, na nivou izvođača svetskog kalibra, Rozga je, pod dirigentskom palicom art direktora Miloša Šarovića, svoj nastup koncipirala iz tri dela. Nastup je bio upotpunjen plesačima i neverovatnom koreografijom, za koju je bio zadužen najbolji evropski koreograf, Žiga Soltar, dok su kostime osmislili modni dvojac ENVY. Više od 400 kvadradnih metara LED ekrana, preko 300 rasvetnih tela i više od 500 hiljada vati zvuka direktno iz laboratorije Skymusic-a, dodatno su doprineli celokupnom doživljaju u Areni.

Već nakon prve numere, nizali su se hitovi iz njene solo karijere, ali i iz perioda kada je pevala u grupi Magazin, poput „Nirvane“, „Bižuterije“, „Okusa mentola“, „Dani su bez broja“, „Ginem“ i mnogih drugih, dok je publika, koja je pristigla iz svih delova zemlje, tokom cele večeri,  pevačici dala dodatni vetar u leđa, pevajući svaki njen hit zajedno sa njom. Kao i na koncertu u Zagrebu, kojim je popularna Splićanka započela turneju „Minut srca mog, na sceni joj se sinoć pridružio Mateja Cvek, koji je sa Jelenom snimio duet za numeru „Zar je ljubav spala na to“.

Nakon gotovo tri sata, koncert je zatvoren numerom „Minut srca tvog“.

Datum objavljivanja 11. April, 2023


Slične vesti Saznajte više_