ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Vesti

Fenomenalni Aco Pejović otvorio Predsaborske dane Tokom jučerašnjeg dana, Guča je oživela prisustvom velikog broja posetilaca, stvarajući atmosferu koja nas je vratila u duh saborskih okupljanja

Lokacija Guča

Datum objavljivanja 09. August, 2023

Najprepoznatljivija manifestacija tradicionalne srpske muzike – Guča festival, sinoć je zvanično otvoren koncertom jedne od najveće regionalne zvezde narodne muzike – Ace Pejovića. Spektakl koji je trajao više do duboko u noć počeo je virtuoznim izvođenjem najpoznatijih muzičkih numera u izvedbi Trubačkog orkestra „Braća Krstić“, kulminirao je već sa prvim taktovima pesme „Za Ljiljanu“ čuvenog Tome Zdravkovića, kojom je Pejović započeo svoj nastup.

Sjajna atmosfera i neverovatna energija obeležili su prvi dan festivala – publika na prepunom stadionu pevala je uglas najveće hitove popularnog pevača, dok su njegov prepoznatljiv vokal i sjajna interpretacija dodatno su podgrejali atmosferu, ostavljajući snažan utisak na sve prisutne.

Dobra energija osetila se u Guči tokom čitavog jučerašnjeg dana - ulice su bile preplavljene ljudima, a zvuci truba orili su se sa svih strana, a bogat muzički program sa nekim od najpoznatijih izvođača i najboljih trubačkih orkestara u hotelu Nordic u organizaciji Skymusic-a privukao je veliki broj gostiju, koji su se uz trubače veselili do ranih jutarnjih sati. Dejan Matić, Boban i Marko Marković, Bojan Krstić, Vladimir Ivanović samo su neka od imena koja će tokom Festivala nastupiti u hotelu Nordic, dok je sinoć atmosferu do usijanja doveo Dejan Petrović sa svojim Big Bandom.

Očekivanja su velika i za večerašnji koncert Aleksandre Prijović, koji će se održati u okviru Predsaborskih dana. Publika već s nestrpljenjem iščekuje njen performans, a nema sumnje da će se večeras na glavnom stadionu prolamati neki od njenih najvećih hitova.

Slične vesti Saznajte više_