ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Vesti

Nataša Bekvalac u Areni Koncert za pamćenje, svetska produkcija_

Lokacija Štark Arena

Datum objavljivanja 21. March, 2020

Pevačica kaže da je još uvek pod utiskom energije i ljubavi koju je dobila od publike, i naglašava da iza koncerta kakav se ne pamti u Areni, stoji timski rad i ozbiljna produkcija.

„To je najbolja i najlepša noć u mom životu! Meseci rada stoje iza nas. Ja sam u ovom procesu bila samo deo, karika, verujte mi. Ponosna sam na celu ekipu, svi smo mesecima radili i disali samo za S.O.S. za ljubav šou.“ – kaže Nataša.
„Kostimi, koreografije, scenografija, novi aranžmani i ono što je svakako najvažnije – produkcija Skymusic, doprineli su da ovaj projekat izgleda i zvuči potpuno svetski.“
Nataša Bekvalac proslavila je dvadeset godina rada velikim koncertom u organizaciji Skymusica, a karte su bile rasprodate danima pred spektakl, koji je uživo pratilo više od 15.000 ljudi u Areni.

„Jako sam zahvalna Skymusicu jer su od početka verovali u celu ideju koncerta i u mene, i to je mnogo doprinelo mom samopouzdanju i potvrdi mene kao performera i umetnika. Moć koju scena i sva tehnologija daju veoma je važna za jednog izvođača. Hvala svim mojim saradnicima za sve ovo vreme, porasla sam u svakom smislu te reči. Prezahvalna sam! “

Slične vesti Saznajte više_