ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Vesti

Beer Fest ostaje u Beogradu, ali i Čačak dobija svoje izdanje Omiljeni festival dobija „proširenje“

Lokacija Srbija

Datum objavljivanja 23. December, 2023

Velike vesti za ljubitelje piva i vrhunske zabave! Kako poslednjih dana kruže informacije da će Beer Fest napustiti Beograd, ekipa koja stoji iza najvećeg pivskog festivala u regionu sada se i zvanično obratila javnosti.

„Beer Fest je manifestacija od značaja za grad Beograd, koja svake godine, više od dve decenje, privlači na stotine hiljada posetilaca iz zemlje i inostranstva. Kao svojevrstan brend grada, festival će ostati u prestonici, i ove godine će se održati na tradicionalnoj lokaciji - na Ušću od 20. do 23. juna“ – saopštili su organizatori iz Skymusic-a. 

Ova vest će sigurno obradovati sve one koji su već uveliko počeli da broje dane do najiščekivanijeg muzičko-pivskog događaja u regionu, ali to nije sve! 

Beer Fest je spreman da proširi svoje granice i ponudi nešto posebno svojim vernim posetiocima i iz drugh gradova Srbije, pa će tako najpoznatiji festival, osim u Beogradu, svoje izdanje imati i u Čačku! Detalji ovog uzbudljivog događaja uskoro će biti poznati i biće objavljeni na IG stranici Belgrade Beer Festa i na zvaničnom sajtu festivala.

Slične vesti Saznajte više_