ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Vesti

Kopaonik Music Week Pet godina za redom u najpopularnijem ski centru

Lokacija Kopaonik

Datum objavljivanja 15. March, 2020

Music Week festival na Kopaoniku otvoren je ovog vikenda koncertom najpopularnije mlade zvezde Aleksandre Prijović, dok je legenda muzičke scene Zdravko Čolić u subotu priredio nezaboravan spektakl i veče za pamćenje u prepunoj dvorani hotela Grand Hotel & Spa. Publika je uživala u vrhunskoj audio-vizuelnoj produkciji koncerata za koju je bio zadužen SKYMUSIC.

Čola je svojim vanvremenskim hitovima, već od prvih taktova doveo atmosferu do usijanja. Publika je u glas pevala sve njegove pesme, a posle nešto više od dva sata gromoglasni aplauz sprečio ga je da napusti scenu. Zdravko Čolić je neumorno pevao sa svojom publikom svih generacija i svojim pevačkim bravurama, ali i odličnom kondicijom još jednom pokazao zbog čega je najveća muzička zvezda na ovim prostorima.

Tokom prvog vikenda Music Week festivala na Kopaoniku su u koncertima ali i zimskim aktivnostima na snegu uživale i brojne poznate ličnosti. Sledećeg vikenda sve posetioce svojim koncertima obradovaće Saša Matić i Svetlana Ceca Ražnatović, za koje se uveliko traži karta više. Music Week festival je već tokom prvog vikenda nadmašio sva očekivanja i opravdao epitet ekskluzivnog muzičkog događaja koji je prepoznat ne samo u Srbiji već i u zemljama okruženja, iz kojih svake godine tim povodom na Kopaonik dolazi sve veći broj gostiju.

Slične vesti Saznajte više_