ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Vesti

STUDIO by MAC Multimedijalni muzički spektakl na RTS

Lokacija Beograd

Datum objavljivanja 24. February, 2021

Fuzija stilova, žanrova i potpuno neočekivanih muzičkih aranžmana, uz produkciju koja pomera granice – tako se ukratko može opisati Studio, novi Skymusic-ov muzički šou koji uskoro počinje sa emitovanjem na RTS.

Nakon dve decenije organizacije i produkcije najvećih regionalnih muzičkih manifestacija, koncerata i festavala, ovo je prva televizijska emisija koju potpisuje Skymusic Production. Šou koji se sastoji iz 14 epizoda, u kojima će gostovati više od 50 velikih muzičkih imena regiona, produkcijski će biti realizovan u rangu najvećih svetskih TV programa te vrste. 

Zvezde će u Studiju izvoditi svoje stare hitove ali i premijere novih pesama, a svaka numera će biti izvedena u potpuno novom, neočekivanom aranžmanu.

Prvi put u Srbiji, emisija će biti emitovana iz potpuno novog Skymusic-ovog televizijskog studija 360 stepeni, koji uz 3D maping i projektore u svakom trenutku može da menja izgled i atmosferu. Spektakularna scena prečnika preko 20 metara, sa LED ekranima visokim 5 metara, kreirana je tako da se celokupni vizuelni doživljaj prilagođava pesmama, aranžmanima i adaptira prema svakom izvođaču/ učesniku emisije. Aranžmani se rade u novom Skymusic-ovom kompleksu najsavremenijih audio studija, i angažovani su najbolji producenti, sound inženjeri i instrumentalisti.

Studio će prikazati raznovrsnost i saradnju na muzičkoj sceni regiona, oslanjajući se na koncept prve regionalne dodele muzičkih priznanja, Music Awards Ceremony (MAC). Nastao je iz potrebe da se produkcijski podignu kapaciteti regionalne muzičke scene, a u muzičkom smislu, predstavlja put koji prirodno i očekivano vodi ka ovogodišnjoj MAC ceremoniji.


Slične vesti Saznajte više_