ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Vesti

Završeno snimanje Exitovog Life Stream festivala Prvi emitovani nastup okupio 400.000 gledalaca

Lokacija Novi Sad

Datum objavljivanja 03. September, 2020

Jedan od retkih muzičkih festivala na planeti koji je umesto virtuelnog sveta publici ove godine ponudio živo iskustvo bio je EXIT festival. Zbog jedne od najspektakularnijih produkcija ove godine, premijerno emitovanje nastupa tehno dive Charlotte de Witte, odjeknulo je u svetskoj muzičkoj industriji. Sudeći po 400.000 pregleda prvog tizera, publika širom sveta nestrpljivo čeka snimke nastale na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Uživo sa jedinstvene bine smeštene u rovu mts Dance Arene, fantastične setove isporučili su Charlotte de Witte, Marcel Dettmann, Black Coffee virtuelno, Satori live, DJ Tennis, Marko Nastić i mnogi drugi.

Za publiku je na raspolaganju bilo samo 250 ulaznica i to za prostor mts Dance Arene koji u normalnim okolnostima prima 25.000 ljudi. Zdravstvene mere bile su još strožije od onih propisanih od strane Kriznog štaba, publika je ogradama bila podeljena u zone koje su bile na bezbednoj udaljenosti jedna od druge i u kojima je u istom trenutku moglo da bude maksimalno 5 ljudi iz iste grupe prijatelja. Na ovako zahtevnom zadatku, neuporedivim sa bilo čim do sad, EXIT je pokazao kako se i tokom pandemije može organizovati potpuno bezbedan događaj.

Nastupi sa Life Stream-a biće emitovani na zvaničnom sajtu Exit festivala.

Slične vesti Saznajte više_