sky preloader

Vesti

STUDIO by MAC Multimedijalni muzički spektakl na RTS

Lokacija Beograd

Datum 14. May, 2021

Fuzija stilova, žanrova i potpuno neočekivanih muzičkih aranžmana, uz produkciju koja pomera granice – tako se ukratko može opisati Studio, Skymusic-ov muzički šou koji sa emituje na RTS.
 
 Nakon dve decenije organizacije i produkcije najvećih regionalnih muzičkih manifestacija, koncerata i festavala, ovo je prva televizijska emisija koju potpisuje Skymusic Production. Šou koji se sastoji iz 14 epizoda, u kojima će ukupno gostovati više od 50 velikih muzičkih imena regiona, produkcijski se realizuje u rangu najvećih svetskih TV programa te vrste. 
 
 Zvezde u Studiju izvode svoje stare hitove ali i premijere novih pesama, a svaka numera je  izvedena u potpuno novom, neočekivanom aranžmanu. Do sada je u Studiju realizovano više od 40 nastupa najvećih regionalnih zvezda, među kojima su Lepa Brena, Haris Džinović, Van Gog, Stefan Milenković, Saša Matić, Tijana Dapčević, Toni Cetinski, Petar Grašo, Tonči Huljić i mnogi drugi.
 
 Prvi put u Srbiji, emisija se emituje iz potpuno novog Skymusic-ovog televizijskog studija 360 stepeni, koji uz 3D maping i projektore u svakom trenutku može da menja izgled i atmosferu. Spektakularna scena prečnika preko 20 metara, sa LED ekranima visokim 5 metara, kreirana je tako da se celokupni vizuelni doživljaj prilagođava pesmama, aranžmanima i adaptira prema svakom izvođaču/ učesniku emisije. Aranžmani se rade u novom Skymusic-ovom kompleksu najsavremenijih audio studija, i angažovani su najbolji producenti, sound inženjeri i instrumentalisti.
 
 Studio prikazuje raznovrsnost i saradnju na muzičkoj sceni regiona, oslanjajući se na koncept prve regionalne dodele muzičkih priznanja, Music Awards Ceremony (MAC). Nastao je iz potrebe da se produkcijski podignu kapaciteti regionalne muzičke scene, a u muzičkom smislu, predstavlja put koji prirodno i očekivano vodi ka ovogodišnjoj MAC ceremoniji. 

Slične vesti Saznajte više_