ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Vesti

Završen Belgrade Music Week festival Produkcija pomerila granice domaćeg šoubiznisa

Lokacija Beograd

Datum objavljivanja 06. September, 2021

Treći po redu Belgrade Music Week festival uspešno je završen! Natupi najvećih regionalnih pop, trap i hip-hop zvezda na Ušću još dugo će se prepričavati, i pamtiti energija koju su izvođači i publika razmenili posle puno vremena. Zvezde nisu krile uzbuđenje u izjavama pre i posle posle nastupa, a emocija publike nije izostala: dve festivalske večeri pokazale su koliko su muzika i zabava nedostajale svima u prethodnom periodu.

Poznat po vrhunskoj produkciji, Music Week festival i ovog puta nadmašio je i svoja prethodna izdanja. Na impozantnoj festivalskoj bini na Ušću, dimenzija 20x14, nastupili su: Jelena Karleuša, Cobi, Senida, Lexington, Vojaž, Edita, Gazda Paja, Angellina i mnogi drugi.

Skymusic je, u saradnji sa izvođačima i njihovim timovima, pripremio za publiku scenski spektakl na najvišem svetskom produkcijskom nivou, sa dinamičnim promenama raznovrsnih scenografija. Na bini je bilo postavljeno 400m2 LED ekrana, kao i preko 300 rasvetnih uređaja, uz neizostavne lasere i laser barove. Za potrebe nastupa Jelene Karleuše menjan je kompletni dizajn bine, a pop diva se pojavila na stepenastoj piramidi visokoj 2 metra, dugačkoj i širokoj po 6 metara. 

Kombinacija najsavremenijih zvučnih Sistema Meyer Sound Leo i Meyer Sound Milo, raspoređenih na čak 8 pozicija, omogućila je savršeni zvuk u svakom kutku festivalskog prostora u parku Ušće.

Music Week spektaklom letnja festivalska sezona u Beogradu uspešno je okončana.

Slične vesti Saznajte više_