ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Vesti

Završeno svetsko prvenstvo u boksu u Areni 21. AIBA šampionat sveta u boksu za muškarce

Lokacija Beograd

Datum objavljivanja 06. November, 2021

Završeno je Svetsko prvenstvo u boksu, Srbija je nakon 26 godina osvojila medalju, a kroz glavni grad je, u okviru 21. po redu šampionata u boksu za muškarce, prodefilovalo 670 boksera i ukupno 1390 članova delegacija sa svih strana sveta. Za tehničku produkciju celokupnog šampionata bio je zadužen je Skymusic Production, a postavka se, kako vremenski tako i tehnički pokazala kao izazovna još na samoj svečanoj ceremoniji otvaranja.

Za ozvučavanje je korišćen EAW ANYA sistem od 32 zvučnika u Double hang formaciji, što je omogućilo zvučnu pokrivenost događaja iz samo dve tačke. Prednost ovakve postavke je u tome što audio sistem nije zaklanjao spektakularnu scenu, za čiji dizajn je zaslužna čuvena ruska agencija IG Pro, poznata po dizjniranju velikih svetskih prvenstava. 

Scenografija je sadržala više od 500m2 LED ekrana, više od 400 rasvetnih tela od kojih se posebno izdvoja 24 Ayrton Levante, kao i 10 Barco projektora za projekciju na specijalnom transparentnom platnu na kom je emitovan uvodni deo performansa.  Kompletna postavka bila je okačena na krov Štark Arene pomoću 320 motora nosivosti 1 ton,e kao i 2400 metara Eurotruss konstrukcije.

Slične vesti Saznajte više_