ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Vesti

Belgrade Beer Fest 2024 - Poziv fanovima: Odaberite zvuke sledećeg festivala Kreirajmo zajedno LINE UP!

Lokacija Ušće

Datum održavanja 20. June, 2024 - 23. June, 2024

Belgrade Beer Fest, jedan od najvećih i najpopularnijih muzičko-pivskih festivala u Evropi, najavio je novo uzbudljivo izdanje koje će se održati od 20. do 23. juna 2024. godine na Ušću, a sada, BBF želi da uključi svoju odanu publiku u kreiranje festivalskog iskustva!

"Vaš izbor, vaš festival!"

BBF poziva sve ljubitelje muzike i festivala da podele svoje želje i predlože bendove koje bi želeli da vide na glavnoj bini. Glas fanova ima moć da oblikuje festivalsku atmosferu i da omiljenom gradskom događaju donese poseban vajb koji će se pamti godinama!

Kako učestvovati?

Svi zainteresovani svoje predloge bendova mogu ostaviti u komentarima na zvaničnim profilima na društvenim mrežama Belgrade Beer Festa. Svi predlozi će biti uzeti u obzir prilikom kreiranja festivalskog line-up-a, a možda ćete baš VI imati priliku da uživate u nastupu svog omiljenog benda uživo na Ušću!

Belgrade Beer Fest 2024 je VAŠA prilika da budete deo nečega velikog, da podelite svoju ljubav prema muzici i pivu sa celim regionom. Pridružite se zajednici koja slavi prijateljstvo i nezaboravne trenutke i budite deo BBF priče!

Više informacija pronađite na Belgrade Beer Fest Instagram i Facebook.

Datum objavljivanja 20. December, 2023


Slične vesti Saznajte više_