ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Vesti

Šesto izdanje Kopaonik Music Week festivala Završeno uz rekordnu posetu!

Lokacija Kopaonik

Datum objavljivanja 19. March, 2022

Šesto izdanje najpopularnijeg zimskog muzičkog festivala Kopaonik Music Week, obeležili su nastupi nekih od najvećih izvođača u čitavom regionu, među kojima su Saša Matić, Ceca, Jelena Karleuša i Dino Merlin! Sva četiri koncerta rasprodata u rekordnom roku pre početka festivala.
 
Ovogodišnje izdanje festivala ostaće upamćeno i po jedinstvenom audio-vizuelnom spektaklu za koji je bila zadužena Skymusic produkcija: “Drago mi je što smo nakon godinu dana pauze uspeli da ponovimo tradicionalni spektakl na Kopaoniku. Zabrane okupljanja počele su upravo između dva vikenda na Music Weeku i nadamo se da će to ostati naša prošlost. Koliko god da Skymusic važi za organizaciju koja nema konkurenciju kada je u pitanju produkcija, uvek je izazov kada se iznova treba dokazivati publici i opravdati očekivanja. Videlo se po atmosferi koliko je publika željna provoda i ozbiljnih muzičkih događaja” izjavio je Milenko Škarić i dodao da se za ovu godinu priprema dugačka lista koncerata i događaja.

Najzahtevnija produkcija bila je za nastup Dina Merlina zbog inicijative njegovog tima da se celokupan nastup isprogramira u time codu (video materijali, svelo i laseri).

Kopaonik Music Week festival još jednom je pokazao da je Skymusic produkcija u mogućnosti da besprekorno koordinara opremu i cross load izazove.


Slične vesti Saznajte više_