ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Vesti

Slavna italijanska kantautorka Laura Pausini nastupiće po prvi put u Srbiji, 18. decembra u Štark Areni! Skymusic će se pobrinuti za spektakularnu produkciju

Lokacija Štark Arena

Datum održavanja 18. December, 2024

Svoju 10. svetsku turneju nastavlja nakon potpuno rasprodatih koncerata u nekim od najprestižnijih evropskih arena; trenutno nastupa u Latinskoj Americi, beogradska publika slavnu umetnicu dočekaće u decembru!


Nakon što je rasprodala sve glavne arene širom Evrope, Laura Pausini je, usled ogromnog interesovanja koje i dalje vlada za njene koncerte, danas najavila nove datume svoje uspešne SVETSKE TURNEJE 2023/2024, dok trenutno nastupa u Latinskoj Americi. Treću etapu turneje započela je rasprodatim koncertima u Čileu, a 18. decembra nastupiće u Beogradu, u Štark Areni! 

Laura je jedna je od najuspešnijih italijanskih izvođača ikada, a beogradska publika po prvi put imaće priliku da uživo vidi slavnu kantautorku krajem godine. Osim impresivnih vokalnih sposobnosti, Laura je poznata po tome što snima muziku na čak pet jezika, a najpoznatija je po hitovima kao što su La Solitudine, Viveme, En Cambio No, kao i mnogim drugim izvedbama tokom njene sedmnaestogodišnje karijere.

Osim beogradskog koncerta 18. decembra, gradovi koji će dočekati najnagrađivaniju italijansku umetnicu tokom novembra i decembra uključuju i Eboli, Bari, Rim, Livorno, Pesaro, Milano, Torino, Marsej, Malagu, Pamplonu, Ženevu, Bazel, Minhen, Sofiju, Ljubljanu i Mesinu.

Prodaja ulaznica počinje u petak 1.3. u 11 časova na efinity.rs, aplikaciji Efinity, Efinity prodajnim mestima i svim Moj kiosk prodajnim mestima, dok će članovi fan kluba Laure Pausini moći da kupe ulaznice već sutra, 28.2. od 11 časova. Fan baza korisnika Efinity servisa mogu ulaznice kupiti od 29.2. od 11 časova.

Datum objavljivanja 28. February, 2024


Slične vesti Saznajte više_