ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Vesti

Senidah Održala Spektakularan Koncert pred Krcatim Stadionom Tašmajdan Skymusic potvrdio status regionalnog lidera u live industriji

Lokacija Stadion Tašmajdan

Datum objavljivanja 31. August, 2024

Sinoć je na prepunom Stadionu Tašmajdan Senidah održala koncert koji će njeni obožavaoci dugo pamtiti. Karijeru ove jedinstvene umetnice, poznate po emotivnim i energičnim nastupima, obeležila je još jedna prekretnica – koncert pred krcatim stadionom, koji je potvrdio njen status jedne od najvažnijih muzičkih zvezda na Balkanu.

Atmosfera na Tašmajdanu bila je na vrhuncu – svaki ton, svaka pesma, svaki trenutak bio je ispraćen ovacijama publike, koja je uglas pevala sa Senidah. Od njenih najvećih hitova poput "Slađana" i "100%", do emotivnih balada, Senidah je uspela da ostvari jedinstvenu povezanost sa publikom koja ju je pratila tokom celog nastupa.

Pored njenog neverovatnog izvođenja, poseban akcenat bio je na produkciji koju je realizovao Skymusic. U savršenoj sinergiji zvuka, svetla i vizuelnih efekata, koncert je postao pravi audio-vizuelni spektakl. Skymusic je, kao lider u produkciji velikih muzičkih događaja, postavio nove standarde u koncertnoj produkciji na ovim prostorima.

Slične vesti Saznajte više_