ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Vesti

Konačno u prodaji ulaznice za Belgrade Music Week - SAMO ZA SUPERFANOVE! Festival 5. izdanje obeležava najvećim imenima novog muzičkog talasa

Lokacija Ušće

Datum održavanja 23. June, 2023 - 25. June, 2023

Ove godine, sam početak leta, rezervisan je za dobro poznatu lokaciju i još bolji provod.

Mesto gde se Beograd pretvara u svojevrsni grad-festival i najzanimljiviju turističku destinaciju u ovom delu Evrope, beogradsko Ušće, spremno je sa veliki spektakl, koji će biti održan od 23. do 25. juna. 

Festival je najavio spektakularne nastupe Raste, Devita, Voyage-a, Nucci-ja, Crnog Ceraka, Teodore, Breskvice, Henny-ja, Popova, Amne, Mahrine i mnogih drugih. Više od 25 predvodnika novog muzičkog pravca spremno je da pokori Ušće najvećim hitovima koji gospodare YouTube Treniding listama.

Pripreme za peti po redu Music Week, najveći regionalni festival popularne i urbane muzike su u punom jeku, a festivalska groznica počinje upravo sada.

Ulaznice su dostupne putem sajta efinity.rs po POKLON CENAMA, i to upravo zahvaljujući izvođačima, koji publici daruju čak 60% POPUSTA u velikoj akciji na njihovim društvenim mrežama.
Promo kodovi su dostupni do ponedeljka u 00:00h.

Music Week je jedan od tehnički najzahtevnijih muzičkih događaja u ovom delu Evrope, a savremena produkcija, besprekoran zvuk i najnapredniji scenski efekti koje potpisuje Skymusic, i ove godine pretvoriće Ušće u najveći plesni podijum, koji će ugostiti posetioce iz čitave zemlje i regiona na ekskluzivnim koncertima.

Datum objavljivanja 18. May, 2023


Slične vesti Saznajte više_