ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
sky preloader

Vesti

Skymusic dovodi jedan od najmoćnijih audio sistema današnjice - Meyer Sound LEO u jugoistočnu Evropu Nova era audio iskustva počinje na Exitu

Lokacija Beograd

Datum objavljivanja 03. July, 2021

Kvalitet zvuka na koncertima, festivalima i drugim velikim događajima u ovom delu Evrope dobija novu dimenziju, jer je Skymusic objavio kupovinu jednog od najboljih sistema ozvučenja na svetu – Meyer LEO. Dragulj vodeće američke kompanije za proizvodnju audio opreme Meyer Sound, sistem LEO, predstavlja revoluciju u ozvučavanju velikih događaja, pružajući potpunu pouzdanost i kvalitet zvuka kako u svim frekventnim opsezima, tako i u različitim muzičkim žanrovima. 

Kao jedan od najpouzdanijih sistema ozvučenja današnjice, u poslednjoj festivalskoj sezoni korišćen je na velikim svetskim festivalima poput danskog Roskildea, a budući da se Skymusic svake godine potrudi da na Exitu predstavi neki najnoviji svetski trend, premijeru u ovom delu Evrope LEO će imati upravo na ovom festivalu.

Ovaj sistem ozvučenja je posebno osmišljen i okrenut ka maksimalnom ugođaju publike, jer je dizajniran da kristalno čisto i transparentno predstavi sve instrumente – bas, saksofon, bubnjeve, gitare ali i glas, bez preklapanja i međusobne kolizije. LEO je dizajniran tako da bude višenamenski i pogodan za potpuno različite muzičke žanrove, od klasične muzike, preko žestokog roka, sve do EDM i elektronske muzike.

Ovom kupovinom Skymusic je uvrstio sebe na listu od svega nekoliko produkcija u svetu koje u svojoj pronudi imaju čak dva zvučna Sistema prve klase: EAW Anya i Meyer Sound LEO.


Slične vesti Saznajte više_